Voor mij als deelnemer van bijna het eerste uur Zeeland de mooiste proef van het jaar

26 augustus Rien Thijs met Conny Rozema op weg naar SJP Arnemuiden, wij wilden voor 7 uur aanwezig zijn. Slechte start Rien was zijn fluitje vergeten, voorbij Roosendaal omgekeerd Bosschenhoofd. Even paniek bij Rien, 15 minuten vertraging. Ruim op tijd aangekomen bij vliegveld Midden-Zeeland, eerste bij de dierenarts, spullen gepakt en op naar het water, naar Jacques Antonissen, maar eerst even de honden laten lopen achter de dijk van het over water, waar we deze prachtige foto?s maakten.

Bij proef H eenden ingeleverd, proef goed afgerond. Op naar proef C waar Conny haar Waterloo vond. Rien in de steek gelaten, Conny naar huis. Rien op naar de volgende proef. Alles liep op rolletjes, om 09:30 uur klaar met de B proeven. Was lang wachten voor dirigeren, maar heb me goed vermaakt bij het kijken naar de andere deelnemers, en gezellig gekletst met Leen Geelhoed.

Op weg naar de A proef, het dirigeren ging niet zoals gehoopt, maar toch goed afgerond. Daarna de sleep en dan maar wachten. Niet wetende dat ik voor de 5e maal deze trofee mee naar Bosschenhoofd kon nemen.

Wat een prachtige dag, goede organisatie, geweldig genoten.
Dank je wel